A- A A+

Feestfolder

Hieronder ontdekt u de feestfolder van onze slagerij. U kan bij ons kiezen uit een uitgebreide waaier van versbereide gerechten, met liefde voor het vak en aandacht voor kwaliteit. Daarom durven we onszelf immers ook een kwaliteitslager te noemen.

Tijdens de eindejaarsfeesten kan u gratis vers pannenkoekendeeg verkrijgen voor desserts bij gourmetbestellingen.

Gelieve daarnaast ook op te merken dat alle warme visvoorgerechten eveneens als hoofdgerecht besteld kunnen worden. Dit kost u amper een klein supplement van €2.50 per persoon.

Voor elk wat wils 

Maandag Verse warme bloedworst (vanaf 7u30)
Dagelijks Vers hoofdvlees
Verse rundstong met verse champignons en gehaktballen in madeirasaus
Zaterdag/Zondag/Feestdagen Kip aan het spit (bestel tijdig)
Gegrilde ribbetjes
Wintermaanden Hutsepot
Zomermaanden Gratis gebruik van barbecuestellen bij uw feesten (Vraag de folder)
Warme & koude buffetten voor groepen en feesten.

Specialiteiten

  • Gerookte zalm
  • Gerookte Foie Gras
  • Foie Gras d’Oie
  • Parmaham - Tirolerham
  • Wildzwijnpaté - Hazepaté
  • Natuurham
  • Gemarineerde Côte à l’os
  • Bistro - Pur Porc
  • Vleeswaren: 30 soorten zelfbereid in eigen atelier
  • Lamsvlees van eigen kweek
  • Vers gehakt en varkensworst

(Alles zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, met zelfgemengde kruiden)

Schotels

Gegarneerde vleesplateau  € 9,50/pers.
Gegarneerde vlees- en visplateau  € 15,20/pers.
Gegarneerde vlees- en visplateau *Royale* € 21,00/pers.
Koude visplateau (8 soorten) € 19,50/pers.
Breugel met groenten € 8,50/pers.
Fondue Klassiek (rund, varken, kalkoen, gehaktballetjes) € 12,00/pers.
Fondue Deluxe (wild - en kalfsvlees)  € 14,00/pers.
Gourmet Klassiek (7 soorten) € 13,00/pers.
Gourmet mixed vlees en vis (3 vlees- en 3 vissoorten) € 14,50/pers.
Gourmet vis (6 vissoorten)  € 16,00/pers.
Tepan Yaki (Japanse grillschotel) € 14,00/pers.
Extra garnituur (vers fruit) € 2,00/pers.

Aardappelproducten

Verse mini-kroketten
Verse kroketten € 0,10/stuk
Aardappelpuree € 0,20/stuk
Gratin-Dauphinois € 1,50/pers
Savooikoolpuree € 2,00/pers
Knolselderpuree  € 2,50/pers
Verse frieten € 2,20/pers

Aperohapjes

WARM

Bladerdeeghapjes v/h huis  (7 soorten) € 0,80/stuk
Voorgebakken kippenboutjes € 2,50/ 6 stuks
Kaas -of garnaalkroketjes (vers) € 0,75/stuk
Feestelijke mini-croques (met zalm en geitenkaas) € 0,80/stuk

KOUD

Bloedworst met appelmoes € 1,00/stuk
Paddenstoel opgevuld met escargots € 1,00/stuk
Spiesje met mozzarella en gerookte zalm € 1,00/stuk
Stukje hazenpaté met veenbessen € 1,00/stuk
Gerookte zalm in garnituur € 1,00/stuk
Foie gras met speculoos € 1,20/stuk
Scampi in verse tartaar € 1,00/stuk
Eendenmousse met sinaasappelkonfijt € 1,00/stuk
Ansjovisspies € 1,00/stuk
Potje met zalmmousse  € 1,20/stuk
Potje met zalmtartaar  € 1,20/stuk
Potje met garnaal en krab  € 1,20/stuk
Potje rivierkreeftsalade  € 1,20/stuk
Potje crème van rode biet afgewerkt met gerookte zalm  € 1,20/stuk
Mini garnaalcocktail € 2,50/stuk
Oester geopend en gekruid  € 1,35/stuk

Soepen

Tomatenroomsoep € 1,70/pers.
Aspergeroomsoep € 1,70/pers.
Broccoliroomsoep € 2,00/pers.
Kreeftenbisque € 4,00/pers.
Crème van boschampignons € 2,00/pers.
Pompoensoep v/h huis € 2,00/pers.

Voorgerechten

KOUD – VLEES

Carpaccio rund met z’n garnituur € 8,00/pers.
Meloen met Parma van het huis € 6,00/pers.
Trio van feestelijke wildpasteien met aangepaste konfijten (uienkonfijt, peperkoek, sinaasappel-mango, bereide veenbessen) € 7,00/pers.
Salade van het huis (tomaat, mozzarella, Parma) € 6,00/pers.

KOUD – VIS

Carpaccio tonijn met z’n garnituur € 8,00/pers.
Salade met gebakken scampi € 7,00/pers.
Gerookte zalm van het huis met toast € 7,00/pers.
Gerookte visschotel van het huis € 8,00/pers.
Garnaalcocktail € 7,50/pers.
Krabcocktail € 6,00/pers.
Tomaat met garnalen € 7,00/pers.
Specialiteitenbord v/h huis € 12,00/pers.
6 Oesters € 8,00/pers.
Carpaccio van tomaat met Hollandse maatjes € 6,00/pers.
Gemarineerde zalm van het huis met basilicum € 6,00/pers.

WARM

Kikkerbilletjes in de room € 7,00/pers.
Verse Garnaalkroketten (2 stuks) € 3,80/pers.
Verse Kaaskroketten (2 stuks) € 3,40/pers.
Tulband van zalm en tong in roomsaus € 9,00/pers.
Zalm gevuld met St.-Jacobsoester € 9,50/pers.
Vispannetje € 7,00/pers.
Coquilles St.-Jacques € 7,50/pers.
Scampi in curry met look (5 stuks) € 8,20/pers.
Zalmfilet in kreeftsaus € 8,50/pers.
Scampi geflambeerd met cognac in getomateerde roomsaus (5 stuks) € 8,50/pers.
Kabeljauwhaasje met garnalen € 8,20/pers.
Visbrochette v/h huis (zelf te garen) € 6,50/pers.

NIET-ALLEDAAGS

(5 dagen op voorhand bestellen)

Gerookte foie gras (v/h huis) op een bedje van sla met zoete toast € 9,00/pers.
Foie gras d’oie met garnituur € 10,00/pers.
Tartaar van ossenhaas in zijn garnituur € 7,00/pers.
Carpaccio coquilles € 8,00/pers.
Trio van Italiaanse specialiteiten € 10,00/pers.

 

 

Aardappelproducten

Verse mini-kroketten
Verse kroketten € 0,10/stuk
Aardappelpuree € 0,20/stuk
Gratin-Dauphinois € 1,50/pers
Savooikoolpuree € 2,00/pers
Knolselderpuree  € 2,50/pers
Verse frieten € 2,20/pers

Aperitieven & wijnen

Franse champagne € 18,00/fles
Duitse Sekt (aperitief) € 11,00/fles
Duitse kwaliteitswijnen  € 6,50 - € 9,50/fles
Rode Bordeaux  € 6,50/fles
Cocktails  € 11,50/fles 1L

Desserts

(Glaasjes zijn in de prijs inbegrepen)

Glaasje trio van chocolade € 2,50/stuk
Glaasje chocolade speculoos € 2,50/stuk
Glaasje mango karamel € 2,50/stuk
Tiramisu van het huis € 2,50/stuk
Chocolademousse van het huis € 1,50/stuk

Menu’s

MENU 1 Coquilles St-Jacques
Aspergesoep
Lamsbout met witte wijnsaus en kroketjes
€ 17,80/pers.
MENU 2 Carpaccio van rund met garnituur
Tomatenroomsoep
Varkenshaasje met champignonsaus en kroketjes
€ 18,20/pers.
WILDMENU 3 soorten wildpaté van het huis met confijt
Broccoliroomsoep
Halve fazant met wintergarnituur en kroketjes
€ 19,00/pers.
VISMENU Scampi (5st/pp) geflambeerd in cognac
Bisque d’Homard
Tulband van zalm en tong in garnaalsaus met puree en asperges
€ 19,00/pers.
LUXEMENU Aperohapjes (4st/pp)
Foie gras d’oie met garnituur
Hertenkalffilet met wildsaus en kroketjes
€ 24,00/pers.

Hoofdgerechten

VLEESGERECHTEN

Toscaans gebraad in jagersaus € 8,50/pers.
Lendengebraad met champignons in roomsaus € 8,50/pers.
Gebraiseerde ham in portosaus € 10,50/pers.
Gemarineerd gebraad in rode wijnsaus € 8,50/pers.
Prins Orloff met champignonsaus € 8,50/pers.
Lamsbout met witte wijnsaus € 11,00/pers.
Lamskroon met mosterdsausje € 14,00/pers.
Kalfsgebraad in groene pepersaus € 14,00/pers.
Varkenshaasje in champignonsaus € 10,00/pers.
Varkenshaasje op Ardense wijze € 10,00/pers.
Konijnenbil met Leffe € 9,00/pers.
Contrefilet (wit-blauw) met verse roze pepersaus € 14,00/pers.

GEVOGELTE

Opgevulde kalkoen met vers fruit € 10,50/pers.
Kalkoenrollade met champignonsaus € 10,50/pers.
Kippenfilet met currysaus € 10,50/pers.
Eendenborstfilet in sinaasappelsaus € 11,65/pers.

WILDGERECHTEN

Everzwijn medaillon met krieken in wildsaus dagprijs/pers.
Hertenkalffilet in rode wijnsaus dagprijs/pers.
1/2 fazant in wildsaus met peer € 14,00/pers
Parelhoenfilet in druivensaus € 14,00/pers
Parelhoenfilet gevuld met ganzelever € 15,00/pers.
Fazantfilet fine champagne dagprijs/pers.
Opgevulde kwartel met foie gras + gratis 1 witloof/pers € 11,00/pers.
Extra groenten (Boontjes met spek of verse wortelen) € 1,50/pers./soort

KINDVRIENDELIJK

Tomatenroomsoep met balletjes € 2,00/pers.
Gebakken kipfilet met ham, kaas, fruit en kroketjes € 5,00/pers.
Vol-au-vent met kroketjes € 5,00/pers.
Spaghetti Bolognaise € 5,00/pers.
Lasagne € 5,00/pers.
Kippestoofvlees € 5,00/pers.
top