A- A A+

Kwaliteitsslagerij Vanderper

Ambacht in praktijk

Kwaliteitsslagerij Vanderper -  Beveren Roeselare - Kwaliteitsslagerij VanderperMet meer dan 19 jaar ervaring in het slagersvak is slagerij Vanderper de referentie voor heerlijke vleesbereidingen in Roeselare en omstreken. Met reeds de vierde generatie van onze familie achter de toonbank bent u bij ons zeker van topkwaliteit, die van vader op zoon doorgegeven werd.

In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om natuurlijk, vers vlees op de kop te tikken, staat slagerij Vanderper nog als een rots in de branding. Met veel respect voor de herkomst van het vlees bereiden wij het tot een ware lekkernij voor u en uw gezin. De malse structuur en de intense smaak van onze bereidingen vloeien voort uit onze liefde voor het vak, en dat proef je.

Vanderper is overigens één van de weinige slagerijen die nog zorgt voor de aankoop van levende dieren, om er daarna heerlijk vlees van te maken. Hierdoor zijn wij altijd 100% zeker van de kwaliteit en gezondheid van onze producten.

Bij Vanderper houden we ons trouwens ook bezig met meer dan alleen vlees. We zijn immers ook actief als traiteurdienst, en kunnen dus instaan voor de meest heerlijke gerechten voor elk feest. Ziet u het nog wat grootser en wil u een geweldige barbecue organiseren? Ook dan staat Vanderper u graag met
raad en daad bij.

Voor meer informatie over al onze diensten en producten bent u natuurlijk op deze website helemaal aan het goede adres. U komt hier alles te weten over onze zaak. Blijft u achteraf nog over met vragen of maakt u graag een bestelling? Dan kan u ons contacteren via de contactpagina. Nog beter is het natuurlijk om even binnen te springen in onze slagerij. Zo ziet u meteen zelf welk vlees wij in de kuip hebben.

top