Vanderper, slager in Beveren-Roeselare: lekker mals vlees

Met meer dan 19 jaar ervaring in het slagersvak is Vanderper, slager uit Beveren-Roeselare, de referentie voor heerlijke vleesbereidingen in Roeselare en omstreken. Met reeds de vierde generatie van onze familie achter de toonbank bent u bij ons zeker van topkwaliteit, die van vader op zoon doorgegeven werd.

Malse structuur en intense smaak

In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om natuurlijk, vers vlees op de kop te tikken, staat slagerij Vanderper nog als een rots in de branding. Met veel respect voor de herkomst van het vlees bereiden wij het tot een ware lekkernij voor u en uw gezin. De malse structuur en de intense smaak van onze bereidingen vloeien voort uit onze liefde voor het vak, en dat proeft u.

Vanderper is overigens één van de weinige slagerijen die nog zorgt voor de aankoop van levende dieren, om er daarna heerlijk vlees van te maken. Hierdoor zijn wij altijd 100% zeker van de kwaliteit en gezondheid van onze producten.

Openingsuren

Ma - Wo : 07.30 – 13.00 & 14.00 – 19.00
Do: gesloten
Vr: 07.30 – 13.00 & 14.00 – 18.30
Za: 07.30 – 17.30
Zo: 08.00 – 12.00
Back to Top